Grupe

Djeca

Ovaj program škole gitare prilagođen je najmlađima, uglavnom u razdoblju od 6 do 12 godina starosti!

U toj dobi najčešće još nije razvijen određeni glazbeni ukus, premda neka djeca već u ranoj dobi naginju određenim stilovima, bilo pod utjecajem obitelji ili vanjskih čimbenika kao što su vrtić, škola, igraonice, tv serije, itd.

Naš je cilj kroz igru i zabavu educirati dijete i otvoriti mu vrata u čaroban svijet glazbe.

Nastava se održava u malim grupama od dva to tri učenika ili individualno.

Mladi

Ovaj program škole gitare prilagođen je mladima (teenagerima) u razdoblju od 13 do 19 godina starosti.

U ovom razdoblju mladenačkog života glazba je bitan faktor i nerijetko utječe na imidž i ponašanje pa je motivacija i odnos nastavnika s učenicima prioritet.

Također jedan od bitnih faktora za uspjeh je i formiranje skladnih grupa, ako se radi o grupnoj nastavi, pa je tako od velike važnosti da grupe ne sadržavaju više od dva do tri učenika te da su polaznici otprilike istih godina i glazbenih ukusa! Nastava se također održava i individualno.

Odrasli

Za pohađanje škole gitare nikad nije kasno, bilo da se prvi puta želite okušati, počeli ste i ne znate kako dalje, svirate neko vrijeme i došli ste do svog maksimuma ili ste u mladim danima svirali pa želite obnoviti i obogatiti svoje znanje!

U ovoj životnoj dobi s obzirom na užurban i stresan način života glazba nerijetko pada u drugi plan pa nam je osim same poduke cilj i postizanje ugodne atmosfere u kojoj ćete se maksimalno opustiti i bar na kratko zaboraviti probleme koji vas pritišću u svakodnevnom životu!

Program za odrasle može se podijeliti na nekoliko manjih programa ovisno o željama polaznika pa se prema tom formiraju i grupe neovisno radi li se o klasici, countryju, bluesu, jazzu, rocku ili heavy metal glazbi.

Ovaj program škole gitare prilagodljiv je i polaznicima u zrelijoj dobi pa nam se tako možete javiti i ako ste u mirovini te imate volju ili pak viška vremena koje želite kvalitetno provesti uz glazbu i zabavu.

Nastava se održava u grupama od 2-3 učenika ili individualno te je bitno napomenuti da je s obzirom na glazbeni ukus i želje i u ovom slučaju grupe poželjno formirati po godinama starosti!


Adresa

location_on
Brozova ulica 8A, 3. kat
10000 Zagreb
Škola Gitare © 2022. Sva prava pridržana.